Menu

VillumCMS - den nemme og hurtige løsning

VillumCMS blev udviklet af Villumsign ApS i 2006, og er siden hen løbende blevet udvidet og forbedret. I dag er VillumCMS v3 et stærkt værktøj med rigtig mange muligheder. Det er næsten kun fantasien som sætter grænsen for hvad der er muligt med en VillumCMS løsning.

Lidt eksempler på dine muligheder:

  • Tag billeder med mobil-telefonen, og send dem til hjemmesiden for at få dem online med det samme. Eller send billederne til os først så vi kan finpudse dem før de lægges online.
  • Lav en liste over dine produkter og få dem vist på din hjemmeside. Brug den præcis samme liste til dit digitale skilt i butikken eller butiksvinduet. Minimal vedligeholdelse => stort resultat.
  • Tilføj indhold til hjemmesiden blot ved at sende en e-mail til VillumCMS.
  • Opdater selv din hjemmeside når som helst du vil - eller ring til Villumsign og bed os om at gøre det.
  • Send nyhedbreve ud til dine kunder - via e-mail og/eller SMS.

VillumCMS automatiserer mange processer du normalvis selv skal sætte op manuelt i andre CMS'er. Billeder kan automatisk klikkes på for at se en stor version. Hele fotoalbums kan oprettes blot ved at sende en mail til VillumCMS.

 

Også værd at nævne omkring VillumCMS er, at du til enhver tid kan få adgang til al den funktionalitet du ønsker. Andre CMS løsninger kræver typisk dyre tilkøb hvis du eksempelvis vil kunne sende nyhedsbreve. Med en VillumCMS beder du blot om at få adgang til de funktioner du ønsker. Det koster ikke ekstra.

VillumCMS udbygges løbende, og alle nye funktioner kommer til gavn for alle kunder - ikke kun nye kunder.

Villumsign ApS er en bredt favnende samarbejdspartner, der arbejder med logodesign, skilte, bildekorationer, solfilm og web-løsninger. Vi bor på Smedevej 32 i Hobro, hvorfra vi siden stiftelsen i 1996 har fungeret som en både lokal og landsdækkende leverandør af ovennævnte produkter.

Besøg os på www.villumsign.dk