Menu

Den optimale løsning

Når du skal vælge hvilket hjemmeside-værktøj du ønsker at benytte til din hjemmeside, falder valget ofte på et CMS, fordi sådanne systemer tillader dig selv at redigere i indholdet på din hjemmeside. Du kan dermed være uafhængig af andre parter langt hen ad vejen, og det lyder jo i første omgang som en rigtig god måde at spare penge på. Men det er, som bekendt, de færreste ting der er så simple som de lyder til at være.

 

Udbuddet af CMS'er er i dag så stort at det er en jungle at finde rundt i, og hvis man vil finde den mest optimale løsning bliver man nødt til at prøve mange forskellige CMS'er. Det er der ingen der har tid til i vores travle hverdag.

 

Så i et forsøg på at "vælge rigtigt" ender man med at købe en dyr CMS løsning, som dermed jo må være rigtig god. Og man har alle de bedste intentioner om selv at vedligeholde sin hjemmeside - men sådan går det bare ikke i rigtig mange tilfælde. Resultat: Man har betalt for en dyr løsning man slet ikke benytter fuldt ud, og kunne sagtens have nøjes med en langt billigere statisk løsning. Men tanken om at man selv kan redigere i sin egen hjemmeside er nu rar.

 

Den mest optimale løsning vil derfor være: et CMS med support, så du selv kan redigere i din hjemmeside samtidig med at have mulighed for at gribe telefonen eller sende en e-mail hver gang du har for travlt til selv at gøre det - og det hele naturligvis til en lavere pris end andre CMS'er. Villumsign præsenterer: VillumCMS løsningen.

Villumsign ApS er en bredt favnende samarbejdspartner, der arbejder med logodesign, skilte, bildekorationer, solfilm og web-løsninger. Vi bor på Smedevej 32 i Hobro, hvorfra vi siden stiftelsen i 1996 har fungeret som en både lokal og landsdækkende leverandør af ovennævnte produkter.

Besøg os på www.villumsign.dk